חלק 1 ניתוח נוירומרקטינג פרסום

Buy owner data from various industry. Like home owner, car owner, business owner etc type owner contact details
Post Reply
arzina899

חלק 1 ניתוח נוירומרקטינג פרסום

Post by arzina899 »

משהו לחשוב עליו עבור יגואר.

Neuromarketing והפרסום של Snollebollekes
תופעה זו נראתה גם קרוב יותר לבית. כלומר במעבדת הסלון שלנו ב- Unravel Research. כאשר אנו עורכים מחקר נוירומרקטינג על פרסומת טלוויזיה חדשה עבור לקוח, אנו תמיד מראים אותה בהפסקת פרסומת ריאלית.

כתוצאה מכך, במהלך התחקיר הרלוונטי הייתה לנו פרסומת בבלוק שהוצגה לעתים קרובות בטלוויזיה באותה תקופה. פרסומת הג'מבו סביב אליפות אירופה עם השיר של Snollebollekes: 'Links-recht'.

חומר מחקר מושלם. כמה פעמים בסרטון אתה רואה אנשים זזים ימינה ושמאלה. ובכל פעם ראינו את אותה תגובה במוח. תסתכל על נתוני המוח שלהלן:

הקו הכתום העליון הוא נוירו-מטרי חשוב: 'רצון'. זה מספק תובנה לגבי מאפיין פסיכולוגי בסיסי מאוד של אנשים. ' גישה מול הימנעות '. תכונה שניתן למצוא אפילו באורגניזמים חד-תאיים. 'האם אני רוצה משהו - גישה, או שאני לא רוצה משהו - הימנעות'.

כמה חשוב הנוירו-מדד הזה הוכיח מחקר גדול של סוכנות המחקר נילסן . כאשר פרסומת קיבלה ציון גבוה יותר בממוצע מהמתחרים בטלוויזיה באותו רגע, גם מחזור המכירות של המותג גדל ב-23% בממוצע!

במחקר הנוירומרקטינג שלנו , מדד זה גם ניבא 71% מהמושבים בבחירות רשימת מספרי טלפון ניידים מדויקת האחרונות. אך

בפרסומת של ג'מבו תמיד ראינו את הדברים הבאים: כשהאנשים בסרטון הלכו שמאלה, החשק ירד. אם הלכו ימינה, שוב גבר הרצון:חלק 2 ניתוח נוירומרקטינג לפרסום סנוליבולקס

מתי כלל זה לא חל?
שאלה נפוצה היא האם, אם כיוון הקריאה היה הבסיס לכך, זה היה שונה גם בתרבויות שבהן אנשים קוראים מימין לשמאל. אם גם אתם חשבתם על זה, אז המחמאות שלי! המחקר הקטן שנעשה בנושא אכן מצביע על כיוון זה.

Image

אולי זו הסיבה ש-FedEx נתנה ללוגו שלהם 'ספין' יפה במדינות ערב:לוגו ערבית FedEx

תובנה נוירומרקטינג זו תעזור לך להתקדם בכיוון הנכון
אז כדאי לזכור כלל זה. האם יש 'כיוון' בתקשורת שלך? לאחר מכן ודא שהוא עובר משמאל לימין. אם אתה מתקשה לזכור את זה, הייתי אומר, רק תחשוב אחורה על השיר ההוא של סנולבולקס: לא 'לשמאל', אלא: 'לימין'.
Post Reply