He mea koʻikoʻi no SEO, aia paha kahi hiki ke blog?

Buy owner data from various industry. Like home owner, car owner, business owner etc type owner contact details
Post Reply
arzina899

He mea koʻikoʻi no SEO, aia paha kahi hiki ke blog?

Post by arzina899 »

Puna hāmama
ʻO ke koho ʻē aʻe ʻo ke koho ʻana i ka polokalamu open source. ʻO nā laʻana o kēia ʻo Open Cart a i ʻole Magento. Open source 'o ia hoʻi, loaʻa iā ʻoe ke komo i ke code kumu a hiki iā ʻoe ke kiʻi mai ka pūnaewele iā ʻoe iho a hoʻohui i kāu pūnaewele. Mālama kēia iā ʻoe i nā kumukūʻai kau inoa, akā ʻoi aku ka nui o kāu hana e hana ai. A i ʻole, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o kāu mau limahana inā hoʻolimalima ʻoe i kekahi no kēia. ʻOi loa i ka hoʻomaka, pono ka manawa a me ke kālā e hoʻonohonoho i ka ʻōnaehana holoʻokoʻa.

No ke koho ʻana i ka ʻōnaehana i kūpono i kāu hale kūʻai pūnaewele, e hana mua i kahi ʻike maopopo o ka mea āu e pono ai. Hiki iā ʻoe ke hoʻohālikelike i nā koho like ʻole. E nīnau iā ʻoe iho i kēia mau nīnau:

He aha nā huahana āu e kūʻai aku ai?
Ma hea ʻoe e kūʻai aku ai iā lākou?
Ua lawa anei nā hana maʻamau?
Pono ʻoe i ka hoʻopilikino?
He aha kāu kālā?

Hiki iā ʻoe ke hana me kahi hale kūʻai nui, me ka hoʻohui kūʻai, no ka laʻana?
He aha nā pilina me nā ʻano lako polokalamu hiki ke hiki?
He aha nā koho hoʻolālā i hāʻawi ʻia e ka pūʻolo?
Pehea ka lōʻihi o ka launa pū ʻana o nā paepae kelepona?
E nānā pū i nā ʻike mea hoʻohana e like me ka pae lawelawe o ka paepae.
3. ʻO nā logistic hopohopo ʻole
ʻAʻohe hale kūʻai pūnaewele me ka ʻole o ka logistic. ʻIkepili Helu Telegram Active Ma mua, ua hōʻike au ʻo ka nīnau koʻikoʻi: e hana wau iaʻu iho a i ʻole e hele ana wau i waho? Ma mua o kou pane ʻana i kēia, maikaʻi e noʻonoʻo e pili ana i nā ʻokoʻa ma waena o kēia mau ʻano hana ʻelua. He aha nā pōmaikaʻi a me nā pōʻino o ka 'hana ʻana iā ʻoe iho' me ka 'outsourcing'?

Nā pōmaikaʻi o ka hana ʻana iā ʻoe iho:

Image

ʻOi aku ka manaʻo o ka mana
Nā koina haʻahaʻa
Nā pōʻino o ka hana ʻana iā ʻoe iho:

Heluhelu pū: Hou ma Facebook & Instagram: hoʻomaka i kāu hale kūʻai pūnaewele no ka manuahi
ʻOi aku ka hana
ʻO nā kumukūʻai ʻinikua kiʻekiʻe e uhi i ka pilikia o ka waihona
Nā pōmaikaʻi o ka outsourcing.
Post Reply