E hoʻohana i nā code hoʻemi kūʻokoʻa

Buy owner data from various industry. Like home owner, car owner, business owner etc type owner contact details
Post Reply
arzina899

E hoʻohana i nā code hoʻemi kūʻokoʻa

Post by arzina899 »

Ke hoʻohana nei ʻoe i nā hoʻolaha hoʻolaha hou? ʻoluʻolu! A laila he manawa maikaʻi nā lā hoʻomaha e hoʻohui i kahi hōʻike hou a i ʻole nā ​​hoʻolaha kikokikona. E kamaʻilio me ka maopopo loa iā ʻoe i kēia manawa he hāʻawi manawaleʻa ʻaʻole pono e nalo nā kānaka.

4. E noʻonoʻo pono e pili ana i ke ana ʻana: pehea ʻoe e ana i ka holomua o ka hoʻolaha?
Aia nā ala like ʻole e ʻike ai i ka maikaʻi o kāu mau hoʻolaha i ka wā hoʻomaha. He mea nui ka ʻike ʻana i kēia, no ka mea makemake ʻoe i ka maʻemaʻe o kāu ana ʻana. E kōkua kēia iā ʻoe e hoʻomaopopo pono i ka hopena o kāu mau hana pūnaewele. E haʻi wau i kekahi mau mea hiki:

E hana i kahi code hoʻemi kūʻokoʻa no nā lā hoʻomaha a kamaʻilio ma kāu mau kamaʻilio pūnaewele. Ma hope o kāu hoʻolaha hiki iā ʻoe ke ʻike i ka manawa i hoʻohana ʻia ai ke code hoʻemi a me ke ʻIkepili Helu Whatsapp kumu kūʻai kūʻai. Makemake maoli ʻoe e ʻike i kēia, no ka mea, kōkua ia iā ʻoe e hoʻoholo inā ua holo ʻoe i kahi hoʻolaha waiwai a ʻaʻole paha.

E hoʻohana i nā hōʻailona UTM
Ma ke kau ʻana i nā hōʻailona UTM i kāu hoʻolaha hoʻolaha e loaʻa iā ʻoe ka ʻike maikaʻi i kahi e hele mai ai kāu huakaʻi ma Google Analytics. Hōʻike ʻoe i ke kumu, ke ala a me ka hoʻolaha e hele mai ai ka malihini. Inā hoʻonohonoho pono ʻoe i kēia, hiki iā ʻoe ke ʻike koke ma Google Analytics i ka hana i loaʻa i kāu mau hoʻolaha a me ke ʻano o nā ʻikepili hana.

Image

Ma ka hana ʻana me nā ʻano hana i luna aʻe e loaʻa iā ʻoe ka ʻike maikaʻi i nā mea a kāu mau hoʻolaha i hoʻopuka ai. A e kōkua ia iā ʻoe e hoʻoholo inā ua hoʻokō ʻoe i ka pahuhopu SMART.

ʻo ia wale nō!
Ma ka hana ʻana me kahi pahuhopu SMART, hoʻomaopopo ʻoe iā ʻoe iho a me kāu mau hoa hana i kāu mea e hana ai. Hiki i kāu mau hoʻolaha pūnaewele i kēia manawa ke kōkua iā ʻoe e hoʻokō i kāu mau pahuhopu me kekahi mau hoʻololi. A ʻoi aku ka maikaʻi inā loaʻa iā ʻoe kāu measurability ma ke ʻano, e hiki koke iā ʻoe ke hōʻike i ka holomua o kāu hoʻolaha hoʻomaha. Pōmaikaʻi a hauʻoli hoʻi.
Post Reply