E pane ana i ka pae hoʻonohonoho? E hoʻolaha i kāu mau hana!
No ka maʻalahi, hoʻokaʻawale mākou i waena o nā mea kūʻai aku kahiko a me nā mea kūʻai hou. Ke kali nei nā mea kūʻai kūʻai kuʻuna a hiki i ka Pōʻalima ʻeleʻele a waiho i kā lākou mau hana i ke kakahiaka Pōʻalima ma 00:00. Hoʻokahi lā e kūʻai aku ai ka mea kūʻai aku. Akā, pono ʻo ia e wikiwiki, no ka mea, OP=OP. He mea hilahila inā pono ka mea kūʻai aku e hana i kēlā lā pololei ...
Ua ʻike nā mea kūʻai hou e hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia kēia. No ka hoʻohana piha ʻana i ka pae orientation, hoʻolaha lākou i kā lākou ʻaelike ma mua. Hāʻawi kekahi mau mea kūʻai aku i kā lākou mau hana ma mua. ʻO kēia ala e ʻike ai ka mea kūʻai aku i kahi e hāʻawi ʻia ai ka huahana i makemake ʻia ma ke kumukūʻai maikaʻi loa. Ma hope o nā mea a pau, no ka mea kūʻai aku e pili ana i ke kumukūʻai maikaʻi loa. ʻOi loa inā hāʻawi ʻia kahi huahana ma nā hale kūʻai like ʻole. E noʻonoʻo i kahi TV, kelepona a papa paha.
I kēia manawa e noʻonoʻo paha ʻoe: he aha ka mea iaʻu?
Ua kiʻekiʻe loa ka manaʻo kūʻai ma ka pae hoʻonohonoho . Ma ka hoʻolaha ʻana i kāu mau ʻaelike ma mua, hiki ʻoe i kahi hui nui o nā mea kūʻai aku. Manaʻo mākou e hoʻolaha i kāu mau makana i hoʻokahi pule ma mua o ka Pōʻalima ʻEleʻele.
ʻOi aku ka kiʻekiʻe o nā kumukūʻai hoʻolaha ma ka Papa helu kelepona hele pololei hopena pule Pōʻalima ʻEleʻele. No laila e uku ʻia ka hoʻomaka ʻana e hoʻolaha i kāu mau hana ma mua. Ma kēia ala e loaʻa ai iā ʻoe ka nui o kāu kālā kālepa .
I ka pae hoʻonohonoho, nānā nā mea kūʻai aku a hoʻohālikelike i nā pūnaewele like ʻole. No laila e hoʻomaka e hoʻolaha mua i kāu mau hana. I ka manawa i paʻi ai ʻoe i kāu mau ʻaelike, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pou media social organic a me nā hoʻolaha uku e hoʻolaha i ka ʻōlelo. Manaʻo kōkua: e mālama pono ʻoe i nā malihini i kāu pūnaewele i kahi papa inoa retargeting i hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo iā lākou i kāu mau hana i kekahi manawa ma hope me nā hoʻolaha retargeting ma, no ka laʻana, Facebook, Google a me Instagram .
Hiki i nā hale kūʻai a me nā hale kūʻai pūnaewele me ka laulā nui ke koho e hāʻawi i kahi hana ʻokoʻa i kēlā me kēia lā. Ma kēia ala ʻoe e noho pili ai i ka pule āpau a hoʻomaka i ka mea kūʻai aku e hoʻi i kāu pūnaewele a hale kūʻai paha. Ua hala mua nā kaulahao nui e like me bol.com.
Kiʻi kiʻi o nā kūʻai Bol.com.
Makemake ʻoe e hana maikaʻi loa i kēia hoʻomaha i kēia makahiki? A laila e heluhelu i kā mākou ʻatikala Pōʻalima ʻeleʻele: nā hoʻolālā kūʻai aku hope loa no ka kūleʻa , ka ʻatikala a mākou i paʻi mua ai. Makemake ʻoe e ʻike hou aʻe e pili ana i nā hoʻolaha Google Ads a puni ka Pōʻalima? A laila heluhelu pū i kā mākou ʻatikala mai 2019 .
Pōmaikaʻi.