Nka monyetla oa mocha ona ho tšehetsa likamano tsa hau tsa B2B

Buy owner data from various industry. Like home owner, car owner, business owner etc type owner contact details
Post Reply
makos510

Nka monyetla oa mocha ona ho tšehetsa likamano tsa hau tsa B2B

Post by makos510 »

Ntlafatsa likamano tsa hau
Lefatšeng la kajeno la dijithale, ho bonolo ho tšoasoa ke theknoloji e tsamaisang papatso ea B2B. Leha ho le joalo, papatso ea B2B ha e bue ka theknoloji feela joalo ka lisebelisoa tsa mohala, AI le automation. Hape e mabapi le ho aha likamano tsa 'nete, tse nang le morero le bamameli ba hau.

Hang ha u se u thehile kamano ea pele le motho eo u mo ratang, u lokela ho buisana le bona ho theha kamano . Ela hloko mathata ao ba nang le ona, seo ba se batlang 'me u sebelise seo ho ikopanya le bona. Ho tsepa Lintlha tsa Telemarketing misa maikutlo ho seo li-lead li hlileng li se buang le ho li fepa hape 'marakeng oa hau, hammoho le lihlahisoa le lits'ebeletso tsa hau, ho tla u thusa ho fumana matla ho feta bahlolisani ba hau.

Image

Sesebelisoa se seholo sa ho lahlela motsoakong oa hau oa papatso oa B2B se tla u thusa ho ntlafatsa likamano tsa hau tsa B2B ke thekiso ea mohala ea B2B. GCL ke k'hamphani e etellang pele ea B2B e nang le boiphihlelo ba lilemo tse fetang 30 lefapheng la ho rekisa ka mehala le ho etella pele. Re utloisisa karolo e sa ngoloang, litšebeletso tsa mehala ea lipuo tse ngata tse bapalang ho fana ka sephetho, 'me re thusitse mekhatlo, ho kenyeletsoa le tse ratoang ke ADI Global Distribution, Personal Group le Pitney Bowes , ho fumana katleho.

Haeba u ka rata ho tseba haholoanyane ka litšebeletso tsa GCL tsa thekiso ea mehala le tse etellang pele, etsa bonnete ba hore u sheba buka ea rona ea ebook, The Best Kept Secrets in B2B Marketing , kapa ikopanye le rona kajeno .

Pele ho marang-rang, lik'homphieutha, li-smartphone le khokahanyo ea digital, ho ne ho e-na le mohala. 'Me ho tloha molomong oa' maraka ho ea ho motho ea amohelang loto e ne e le kamoo phetoho ea thelefono e qalileng kateng. Ke khale haholo. Kajeno ho bona barekisi ba ithuisa molemo lenaneng le ntseng le hola la liteishene le lisebelisoa tseo ba ka sebetsanang le tsona, ba fetolelang le ho boloka litebello.
Post Reply