SEO nga e para

Buy owner data from various industry. Like home owner, car owner, business owner etc type owner contact details
Post Reply
bitheerani93

SEO nga e para

Post by bitheerani93 »

SEO nga e para është titulli që përcaktohet më së miri për t'ju inkurajuar të zbuloni këtë botë të pafund. Nuk bëhet fjalë për t'u bërë ekspert (ka teknikë të mirë për këtë), por për të ditur rolin që mund të luani në strategjinë tuaj dixhitale dhe rëndësinë që duhet t'i jepni.

Më shumë sesa t'ju inkurajojmë, gjëja e rëndësishme është që ju të dini vlerën që mund t'ju sjellë SEO si një media vetjake. Tendenca në tregun dixhital është inflacioniste dhe do të bëhet gjithnjë e më e shtrenjtë për një SME që të kryejë fushata PPC ndërkohë që punon me mediat e veta në afat të mesëm mund të jetë një alternativë ideale.

SEO (Search Engine Optimization) është procesi që na lejon të përmirësojmë lista e saktë e numrave të telefonit celular e një faqe interneti për të optimizuar renditjen e saj në motorët e kërkimit dhe rrjedhimisht trafikun në faqen tonë.

Pothuajse në të gjitha tregjet, kompanitë që shfaqen në rezultatet e para të kërkimit janë kompani që marrin rezultate optimale tregtare dhe financiare.

Image

Të jesh ndër 10 rezultatet e para të kërkimit (faqja e parë e Google për shembull) është misioni i optimizimit të SEO. Vetëm ndërmjet 3 dhe 6% e përdoruesve të kërkimit shkojnë përtej faqes së dytë të rezultateve.

Mbani mend gjithmonë këtë: një biznes i vogël mund të konkurrojë (në shekullin 21) me një kompani të madhe, Google nuk i intereson sa e madhe është zyra juaj, as numri i punonjësve, as faturimi. Të fillosh të mendosh për SEO nga e para është diçka e thjeshtë që do të shpërblehet në planin afatgjatë.

Duke folur për SEO, duhet të kemi gjithmonë parasysh se bëhet fjalë për të bërë gjithmonë diçka më shumë dhe më mirë se konkurrentët tanë, nuk duhet të qëndrojmë të fundit.

Optimizimi i SEO
Të flasësh për optimizimin e SEO do të thotë të flasim për Optimizimin e Konvertimit. Të qenit në rezultatet e para të kërkimit nuk do të kishte kuptim nëse më në fund nuk fitojmë një Konvertim. Konvertimi do të thotë që përdoruesi të kryejë një veprim të dëshiruar në faqen tonë të internetit: një blerje, plotësimi i një formulari, shkarkimi i një dokumenti...).

Homologu ose i afërmi i SEO është SEM. SEM (Search Engine Marketing) po arrin pozicionimin në motorët e kërkimit përmes reklamave kontekstuale dhe reklamave të sponsorizuara përmes pagesës për klikim. Lexoni Këshilla për të kaluar provimin e Google Adwords.

Mos harroni gjithmonë se qëllimi kryesor i një motori kërkimi është të ofrojë rezultate përkatëse kur një përdorues kryen një kërkim.

Duke folur për Google si motori kryesor i kërkimit, le të mendojmë se Google dëshiron që ne të shfaqemi në renditjen e tij për sa kohë që rezultatet përmbushin pritshmëritë e përdoruesve (ashtu si Yahoo ose Bing).

Si të merrni një renditje të mirë në të gjithë motorët e kërkimit? Shumë e lehtë: Google është motori i kërkimit më i zhvilluar dhe më i përdorur në botë. Algoritmi i tij i kërkimit dhe teknologjia e avancuar janë më të mirat dhe në këtë mënyrë pjesa tjetër e motorëve të kërkimit imitojnë shumicën e inovacioneve të tij. Në këtë mënyrë, nëse optimizojmë SEO-në për Google, do të optimizohemi "pa dashje" për pjesën tjetër të motorëve të kërkimit.
Post Reply