Faqja e çmimeve të Shopify tregon tre nivelet e saj të çmimeve. Plani bazë kushton 29 dollarë në muaj, plani i mesëm Shopify kushton 79 dollarë në muaj dhe plani i avancuar kushton 299 dollarë në muaj.
Plani bazë i Shopify fillon me 29 dollarë në muaj
Një tjetër gjë që pëlqejnë përdoruesit e Shopify është se ju mund të personalizoni dyqanin tuaj në internet me aplikacione dhe tema.
Shopify App Store ka më shumë se 8,000 aplikacione. Rishikimet e produkteve, Klaviyo dhe Shopify Inbox janë tre aplikacionet kryesore të përdorura nga pronarët e dyqaneve, sipas Store Leads.
Nga ana tjetër, dyqani i temave Shopify ka mbi 90 tema falas dhe me pagesë, duke ju dhënë shumë opsione.
Sipas BuiltWith, që nga qershori 2022, 25.5% (ose 255,577) e miliona faqeve të para aktive në mbarë botën (sipas trafikut) janë faqe interneti të tregtisë elektronike. Nga ato faqe interneti, 20% u mundësuan nga Shopify, i dyti vetëm pas WooCommerce.
Grafik me byrek shumëngjyrësh në sfond të bardhë që tregon Lista e saktë e numrave të telefonit celular shpërndarjen e përdorimit të tregtisë elektronike midis miliona faqeve më të mira të internetit. WooCommerce Checkout (me sfond të kuq) ka një pjesë të tregut 27%. Shopify (me një fund salmon) ka një pjesë të tregut 20%. Magento (me sfond të verdhë) ka një pjesë tregu prej 8%. OpenCart (me sfond portokalli) ka një pjesë të tregut prej 3%. Shopify Plus (me sfond të zi) ka një pjesë të tregut 3%. Të tjerët (me sfond të gjelbër) kanë një pjesë tregu prej 39%.
Pjesa e tregut të teknologjive të tregtisë elektronike në milionin e parë të faqeve të internetit
Këtu është një përmbledhje e faqeve të internetit më të mira (globalisht) duke përdorur Shopify:
Sipas BuiltWith, që nga qershori 2022, ka më shumë se 26.2 milion faqe interneti të tregtisë elektronike në mbarë botën, nga të cilat 9.2 milion (ose 36.4%) janë nga Shtetet e Bashkuara (BuiltWith të dhënat Ato nuk përfshijnë Kinën).
Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Australia, Gjermania dhe Brazili kryesojnë rrugën si pesë vendet me më shumë dyqane të tregtisë elektronike.
Grafik me byrek shumëngjyrësh në sfond të bardhë që tregon vendet me më shumë dyqane të tregtisë elektronike. Shtetet e Bashkuara (me sfond blu) janë në krye me 36.4%, ndjekur nga Mbretëria e Bashkuar (me sfond të kuq) me 3.3%, Gjermania (me sfond të gjelbër) me 1.8%, Brazili (me sfond të gjelbër) me 1.8%, Australia (me sfond të verdhë) me 1.6% dhe të tjera (me sfond portokalli) me 50%.
Shpërndarja e faqeve të internetit të tregtisë elektronike sipas vendit sipas të dhënave të BuiltWith
Pjesa e tregut të platformave të tregtisë elektronike
-